Recensies

“G-kracht heeft me een nieuwe klant opgeleverd. Dat gebeurde via een andere ondernemer, die magazine G-kracht erbij pakte om te laten zien over wie ze het had en hoe ik eruit zie.”

Loes Vork, Vork communicatie 

“In de mail zag ik een verzoek om een verkennend gesprek. Ik heb gelijk gebeld en hoewel ik met haar afgesproken heb dat ik haar terugbel om te horen wat haar besluit is, weet ik dat ze mijn cliënt wordt.

Deze vrouw volgt mij al een tijdje; het artikel gaf echter het laatste duwtje wat ze nodig had om contact op te nemen en Creatrix nader te onderzoeken.” (Inmiddels heeft ze al enkele sessies gehad)

Sylvia Schoofs – Creatrix® Transformologist® – De Gewichtige Vrouw

“Ik ben weer een stapje gestegen op de ladder bij mijn relaties. Als ik het blad uitdeel krijg ik gelijk te horen dat het er professioneel uitziet en ze vinden het interessant om mijn expertverhalen te lezen. Mijn artikel heeft al een aantal deuren geopend waar ik presentatie over mijn bedrijf en innoveren mag houden.”

Peter Stooker, Adaptum

“Klanten vragen vaak wat ik nou zelf thuis voor interieur heb en nu geef ik het blad mee waar mijn artikel met persoonlijke stijl in staat. Ik ontwerp namelijk niet wat ik zelf mooi vind, maar wat helemaal past bij de klant.”

Jacqueline Vink, Jacqueline Vink interieur- en lichtontwerp

“Ik geef het blad mee aan mijn klanten, zodat ze niet alleen meer over mijzelf kunnen lezen en tips ter ontspanning kunnen toepassen, maar ook over andere ondernemers uit mijn netwerk. Het inspireert hen ook.”

Cynthia Gorissen, Ruimte voor Compassie

“In mijn artikel vertelde ik iets over mezelf, over mijn werkzaamheden en ik deelde enkele tips over hypotheken en verzekeringen. De professionele foto’s erbij maken het helemaal af.”

Fred van der Born, Hornes Assurantiën