Recensies

Renate is een echte verbinder en netwerker die een andere ondernemer/onderneemster met een goed product of een duurzaam concept of beiden op een goede en vriendelijke manier in de spotlights weet te zetten. Daarnaast is het een natuurlijke vrouw met een authentieke uitstraling en daar hou ik van. Lekker met beide benen op de grond en een natuurliefhebber. ”

Ada Sluijs, eigenaar van Attent Massage , G-kracht Aandacht

“Ik heb een artikel over gaming voor het blad G-Kracht mogen schrijven, in die hoedanigheid ken ik Renate als uitgever en vormgever. Renate is professioneel en deskundig, ze is gemakkelijk bereikbaar en schakelt snel. Renate is daarnaast een heel prettig en gedreven persoon, zij heeft mij uitstekend bijgestaan in het opzetten van mijn stuk. Lijkt me erg leuk om vaker met haar te kunnen werken, van harte aanbevolen!”

Nils Vermeire, Tag Yorit 

Renate beschikt over G-kracht(en). As a force of nature blaast zij anderen leven in en laat hen hun verhaal doen in haar magazine. G-kracht magazine is na de eerste editie waarin ik mijn (beeld) verhaal plaatste nu telkens weer een mogelijkheid om op te vallen bij vooral mede ondernemers. Al vanaf 1e editie ben ik er elke uitgave weer als de kippen bij om vanaf de 2e editie een advertentie te plaatsen. De lezer/ondernemer krijgt een magazine met persoonlijke verhalen èn mijn advertentie die van collega Renate altijd opvallend op de achterkant mag pronken. Renate geeft het blad vorm, een blad waarin je graag wilt staan als ondernemer en verzorgt het van begin tot eind. Ik zou zeggen: Deel je ondernemersverhaal in G-Kracht magazine en geef je onderneming een beetje G-Force!”

Hans Swaep, Illustrator, artist, designer @HSWAEP illustraties

“Ik wil je graag bedanken voor het prachtige artikel in magazine G-Kracht over de WasteGone. Bedankt voor het snelle opnemen van mijn aanvraag: artikel over de WasteGone. Door jouw vakkennis, inzicht, leiding en ervaring, was het artikel snel klaar voor een presentatie bij het project Tata Steel IJmuiden, waardoor het voor iedereen duidelijk werd waar het bij reststromen over gaat.
Zelfs toen ik riep ‘stop de perssen’, bleef je rustig, je veranderde het stuk en weer door, naar het eindproduct.

Graag wil ik jou, daarom warm aanbevelen bij al mijn bekende businessvrienden en vrienden als zij als een hoogwaardig en betrouwbare partner willen in drukwerk en media-producties.”

Herman J. Harkink, www.HaHeRND.eu

“Twee keer heb ik met een artikel in het blad G-Kracht gestaan.
Eén keer met een artikel over Kleurkunst en één keer met Glaskleurkunst.
Het blad heeft een prettige uitstraling, is mooi vormgegeven en ik deel ze met plezier uit.
Zo kunnen mensen die mijn werk niet kennen meteen iets lezen over hoe het tot stand is gekomen.
Het is ook fijn samenwerken met Renate die er altijd weer iets heel moois van maakt.”

Batya van Brakel, Glaskleurkunst en Kleurkunst

“Klanten vragen vaak wat ik nou zelf thuis voor interieur heb en nu geef ik het blad mee waar mijn artikel met persoonlijke stijl in staat. Ik ontwerp namelijk niet wat ik zelf mooi vind, maar wat helemaal past bij de klant.”

Jacqueline Vink, Jacqueline Vink interieur- en lichtontwerp

“Ik geef het blad mee aan mijn klanten, zodat ze niet alleen meer over mijzelf kunnen lezen en tips ter ontspanning kunnen toepassen, maar ook over andere ondernemers uit mijn netwerk. Het inspireert hen ook.”

Cynthia Gorissen, Ruimte voor Compassie

“Tsja G-kracht en Renate. Voor mij is G-kracht een andere en opvallende wijze om als ondernemer eindelijk eens niet een platte advertentie te plaatsen; maar een persoonlijk verhaal waarin je iets meer over jezelf kunt vertellen en hierdoor extra toegevoegde waarde kunt aanleveren. Hierdoor krijgt de lezer een magazine met persoonlijke verhalen en bovendien kun je er ook nog tips van waarde aan toevoegen. Dit wordt op een hele mooie wijze vorm gegeven en levert een hoogwaardig blad op, waarin je graag wilt staan als ondernemer. Een echte aanrader en daarnaast levert dit ook nog zeker mooie aanvragen op van potentiële opdrachtgevers.”

Fred van der Born, Financieel en assurantie adviseur