G van magazine G-kracht

Steeds meer ondernemers willen geen editie missen en omdat we elkaar nu minder vaak live zien kun je ook deelnemen aan het jaarabonnement.
“Om even mijn ogen van het scherm af te houden. En op je mijn eigen moment in de nieuwe inspirerende verhalen te duiken van het mooie magazine”, vertelde Monique van Schie die haar eigen verhaal deelde in editie Groen.
Voor € 15,- per jaar inclusief btw ontvang je alle komende nummers op de deurmat. Wanneer het weer mogelijk is krijg je als abonnee naast de deelnemers als eerste een uitnodiging om te toasten en te netwerken tijdens de lancering nu het aantal plaatsen beperkt is.
Nieuwe thema’s 2021 
Zie de site met de aanleverdata. Het eerste thema in maart is Regie en in september Aandacht beide op FSC-papier. De duurzame circulaire edities op Veezel© papier in mei en november hebben de thema’s Win-win-win en Innovatie.
Extra mogelijkheid: mini-workshop met video 
Goede ideëen worden vaak geboren en daarom worden ze ook zo enthousiast ontvangen! Zo is er bij elke editie afgelopen jaar een social media moment gecreëerd per deelnemer. De lancering vindt vaak plaats in de Graanmaalderij bij Esther van Berk – de Visiegraaf – en daar kunnen deelnemers vooraf aan de lancering s’middags zelfs de stap maken om de mini-workshop te doen en hun video op te nemen met ondertiteling!
Geïnteresseerde deelnemers kunnen zich bij Esther of Renate opgeven voor de mini-workshop voor €125,- ex btw.