Magazine G-kracht groei

De lancering van magazine G-kracht met thema groei, in Graanmaalderij Gouderak in 19 maart, is vervangen door de deelnemers persoonlijk hun exemplaren af te leveren en er een fotomoment van te maken voor een post op social.’
Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus, was een event tot 100 personen toen nog geoorloofd, maar de dreigende lockdown gooide toch roet in het eten.

Gelukkig zijn we een creatief volk en waar een wil is is een weg. De prachtige ondernemersverhalen over groei moeten juist nu gedeeld worden. In G-kracht geven experts naast hun ondernemersverhaal allemaal gave groeitips voor persoonlijke groei en bedrijfsgroei. En die verhalen en tips moeten nu gehoord, gezien en gelezen worden!

Plan C

Na een rondje koerierdienst en fotograferen zijn de berichten inmiddels gedeeld op Facebook en Linkedin. Normaal verspreiden we de magazines o.a. tijdens netwerkbijeenkomsten en in bedrijfsverzamelgebouwen rondom het Groene Hart.
Ook daar ontstond ineens een idee want o.a. de Sligro en Office Center blijven open voor alle dagelijkse benodigheden en ze gaven meteen groenlicht om de magazines op de toonbank te leggen. De medewerkers hebben zelfs spontaan geposeerd op gepaste afstand van 1,5 meter.

 

Plan D

De volgende oplossing is ouderwets per post versturen. Speciaal voor trouwe lezers is er nu ook een jaarabonnement van €10,-. Zo mis je als ondernemer geen enkele editie dit jaar en zodra het weer mogelijk is ontvangen je ook een uitnodiging voor de lancering en netwerkborrel donderdag 10 september met thema samen. Bel voor een abonnement of vraag de factsheets 06 13 86 99 57 of stuur een mail aan renate@vangalendesign.eu met je naam en adres.

Jouw gratis hardcopy

Jouw hardcopy kun je o.a. afhalen bij de balie of leestafel van Sligro en Office Center in Gouda en binnenkort ook in Den-Haag (met dank aan Annemiek de Meulmeester), Peugeot Groene Hart, Budgen verzamelgebouw en Autocrew Waddinxveen, Graanmaalderij Gouderak en bij de deelnemers.

Online

Wil je de online versie van de experts nu zien klik dan hier

       

Deelnemers van magazine G-kracht groei zijn: Cees Verbree en Barry Kouer, Annemiek de Meulmeester, Kahraman Sariaslan, Sylvia Schoofs, Esther van Berk, Cora Heppe, Monique Wondergem-Stork, Carina Bezemer-Wagemakers, Peter de Vogel, Fred van der Born, Hans Swaep en Renate van Galen